Kafeler ne zaman açılıyor? Resmi açıklama ne zaman yapılacak?

Kafeler ne zaman açılıyor? Resmi açıklama ne zaman yapılacak?
Koronavirüs (Kovid-19) salgını dünyanın her yerine hızlıca yayılmaya devam ederken, Türkiye'de koronavirüs vakalarının görülmesinin ardından bir dizi önlem almaya devam ediyor. Bu doğrultuda yayınlanan genelgeyle birçok kurum, kuruluş, sosyal ve eğlence alanları kapandı. Peki kafeler ne zaman açılacak?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle, sinema, tiyatro, konser salonu, gösteri merkezi, çalgılı müzikli lokanta, nişan düğün salonu, gazino, kafe, taverna, birahane, kıraathane, kahvehane, kır bahçesi, kafeterya, internet kafe, nargile salonu, her türlü kapalı çocuk oyun alanları, her türlü oyun salonları, dernek lokalleri, çay bahçesi, yüzme havuzu, lunapark, sauna, hamam, masaj salonu, kaplıca, spor merkezleri ve SPA’ların faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacağı açıklamıştı.

Peki kafeler ve ne zaman açılacak?

Söz konusu yerlerde ne zaman faaliyetlere başlanacağı ve etkinliklerin ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Koronavirüse karşı alınan tedbirlerin artması gündemimizdeyken, resmi açıklamaların gelmesinin kısa zamanda gerçekleşmeyeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum