Kaftancıoğlu'ndan tepki: Erdoğan'la aranızdaki aşkın sebebi belli oldu

Kaftancıoğlu'ndan tepki: Erdoğan'la aranızdaki aşkın sebebi belli oldu
CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Kavaklı'da 172 bin metrekarelik alanın Sancak ailesine tahsis edilmesine tepki göstererek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi: "Ethem Sancak’a peşkeş çekersen, aralarında daha ne aşklar ve ne aşıklar doğar‘’ 

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, İstanbul’un Silivri ilçesinde yer alan Kavaklı’da 172 bin metrekarelik alanın Sancak ailesinin sahibi olduğu Maxicells İlaç Sanayi A.Ş'ye tahsis edilmesi üzerine basın açıklaması gerçekleştirdi. Sürece sert bir şekilde tepki gösteren Kaftancıoğlu, Ethem Sancak; ‘‘Anam, babam, sana feda olsun Erdoğan. Aramızda Mevlana ile Şems’in arasındakine benzer bir aşk var’’ dememiş miydi? Aşkın sebebi böylelikle anlaşılıyor. Sen memleketin bütün toprağını ve varını gidip Ethem Sancak’a peşkeş çekersen, aralarında daha ne aşklar ve ne aşıklar doğar‘’ dedi.

Kaftancıoğlu'na ziyareti sırasında Kaftancıoğlu'na CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İstanbul milletvekili Özgür Karabat, il yöneticileri, ilçe başkanları ve Silivri halkı eşlik etti. Kaftancıoğlu, incelemelerinin ardından beraberindeki heyet ile birlikte bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.