Kalın'dan komşusunun kızı Ceren Damar için taziye mesajı

Kalın'dan komşusunun kızı Ceren Damar için taziye mesajı
Kopyasını yakaladığı öğrenci tarafından öldürülen Ceren Damar için taziye mesajı yayınlayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalınİbrahim kalın olayın araştırıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın dün görevli olduğu sınavda kopyasını yakaldığı öğrenci tarafından Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde vurularak öldürülen araştırma görevlisi Ceren Damar için taziye mesajı yayınlayarak ailesinin komşuları olduğunu ve olayın araştırıldığını duyurdu.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi Hasan İsmail H., iddiaya göre asistan hoca olarak derslerine giren araştırma görevlisi Ceren Damar’ın akşam saatlerinde fakülte binasındaki odasına gitti. Hasan İsmail H., burada tartıştığı Ceren Damar’ı önce bıçakladı, ardından belinden çıkardığı tabancayla vurarak öldürdü. Bir yıllık evli olan Ceren Damar’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

ceren damar

Cumhurbaşkanılığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını bildirdi. Kalın, paylaşımında, "Komşumuzun kızı ve Çankaya Üni Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar, dün menfur bir saldırıda hayatını kaybetti. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Olay bütün yönleriyle araştırılıyor" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.