Karamollaoğlu: Acil servislere bekçileri koyun

Karamollaoğlu: Acil servislere bekçileri koyun
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hastanelerde yaşanan şiddet olaylarına tepki gösterdi. Yüz binlerce bekçi alındığını söyleyen Karamollaoğlu 'Bir sürü bekçi alımı yapıldı, ne olur bir kısmını bunların acil servislere koyun. Bu kadar mı acizsiniz?' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hastanelerde yaşanan şiddet olaylarının önüne geçilmesi için çarşı ve mahalle bekçilerinin bir kısmının acil servislerde görevlendirilmesini önerdi.

Karamollaoğlu, Saadet Partisi Eğitim Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen saldırıyı değerlendirdi.

"BEKÇİLERİN BİR KISMI HASTANELERDE GÖREVLENDİRİLSİN"

Şiddet olayının kabul edilemez olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, hastanelerde yaşanan şiddet olaylarının önüne geçilmesi için çarşı ve mahalle bekçilerinin bir kısmının acil servislerde görevlendirilmesini önerdi. Karamollaoğlu, iktidarın özellikle koronavirüs sürecinde hastanelerde daha fazla güvenlik mensunu görevlendirmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Buradan çok açık söylüyorum, geçmişte de bu problemdi. Özellikle de hastanelerin acil servisleri bu tür saldırılara karşı koyacak güvenliğe sahip değil. Korona sürecinde iktidarın hastanelerin özellikle yoğunluğu fazla olan hastanelerin acil servislerine daha fazla güvenlik mensubu ile korumaları icap eder. Bir kişi orada meydana gelecek hadiseyi önleme şansına sahip değildir. Yüz binlerce adam alıyorsunuz aklımıza gelmeyen yerlere. Bir sürü bekçi alımı yapıldı, ne olur bir kısmını bunların acil servislere koyun. Bu kadar mı acizsiniz?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.