Karamollaoğlu: Venezuela’dan altın getiremediler peynir getiriyorlar

Karamollaoğlu: Venezuela’dan altın getiremediler peynir getiriyorlar
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Türkiye Venezuela’dan sıfır vergi ile peynir ithal edecekmiş. Akıllara durgunluk veren bir karar." dedi. 

Karamollaoğlu, "Adalet mülkün temelidir, mülk ise devlettir. Temeli sağlam olmayan bir devlet ayakta duramaz.  Bugün Türkiye’nin her alanda devasa problemleri var ama en büyük problem adalet mefhumunun bozulmasıdır. Bir ülke düşünün ki millet adaleti sosyal medya üzerinden sağlamaya çalışsın… Her gün Twitter’da bir suçlunun yakalanıp ceza alabilmesi için kampanyalar düzenlenir hale geldi.Adeta Twitter adliye koridorlarına döndü… Çok açık bir şekilde söylemek istiyorum; Bir ülkede adalet sosyal medya üzerinden sağlanmaya çalışılıyorsa o ülkede adalet yok demektir.  Adaletin olmadığı yerde ise zulüm var demektir.   Âlimler der ki; 'Allah, kafir de olsa adaletli devlete yardım eder, Mü'min de olsa zalim devlete yardım etmez.' Bu anlayış unutulmamalı yaşanan hukuksuzluklar el birliği ile ortadan kaldırmalıdır." diye konuştu. 

"Venezuela’dan altın getiremediler peynir getiriyorlar"

Türkiye Venezuela’dan sıfır vergi ile peynir ithal edecekmiş. Akıllara durgunluk veren bir karar...

Edirne Ezine Peyniri, Kayseri Çömlek Peyniri,  Konya Küflü Peynir, Diyarbakır Örgülü Peynir,  Van Otlu Peynir, İzmir Tulumu… Bitti ve şimdi de Venezuela’dan peynir getireceğiz…  Allah akıl fikir versin! Bir ara Türkiye’ye Venezuela altınlarını getireceğiz diyorlardı.

Beceremeyince sıfır vergi ile Venezuela peyniri getirmeye kalktılar.  Tarımı hayvancılığı her alanda öldüren; hayvan ithal eden, buğday ithal eden bu iktidar şimdi de peynir üreticisini öldürmenin yolunu arıyor.  Bunun altında mutlaka bir bit yeniği vardır! Böyle bir politika olamaz ve asla kabul etmiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.