Kazı kazandan 2 milyon liralık büyük ikramiye: İlk kez Ege'de çıktı

Kazı kazandan 2 milyon liralık büyük ikramiye: İlk kez Ege'de çıktı
'Kazı Kazan Para Yağmuru' isimli şans oyununda 2 milyon liralık büyük ikramiye ilk kez Ege Bölgesi'nde, Aydın'da isminin açıklanmasını istemeyen bir gence isabet etti.

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Mahallesi'nde ismi açıklanmayan 25 yaşlarındaki genç, 4 Mart'ta şans oyunları bayisine giderek, 30 TL'lik 'Kazı Kazan Para Yağmuru' şans kartını satın aldı. Kartı kazıdıktan sonra büyük ikramiye olan 2 milyon liranın çıktığını gören genç şaşkınlık yaşadı. İsabet eden kartı, bayideki çalışana gösterdikten sonra bayi çalışanı kartı kontrol ederek gencin büyük ikramiyeyi tutturduğunu söyleyerek kutladı.

'2 bin TL olarak anladığım için "Biz bile öderiz bu parayı" dedim'

Büyük ikramiyenin isabet ettiği bayinin çalışanı Zafer Arıkan, ilk kez böyle bir olayın başına geldiğini ve çok şaşırdığını belirtti.

Arıkan, "Tanımadığımız bir genç arkadaş geldi. Kazı kazan satın aldı benden ve hemen yanımda kazıdı. Ardından '2 milyon lira ikramiye kazandım' dedi. Şaşırdım. İçimden 'Nasıl olur' diyerek, kartı alıp baktım. '2 milyon lira ikramiye kazandım' dediğinde önce 2 bin TL olarak anladığım için 'Biz bile öderiz bu parayı' dedim. Ama sonradan şans kartına baktığımda en büyük ikramiye olan 2 milyon lira çıktığını görünce, şaşkınlığım daha da arttı. Biz de gerekli işlemlerini yapıp, talihliyi bankaya yönlendirdik. Kendisini tanımıyorum ama bana Germencik'in Alangüllü Mahallesi'nden olduğunu söyledi. Bir daha da kendisiyle görüşmedik" dedi.

'Sevinç çığlıkları attık'

Şans oyunları bayi ortaklarından Kadir Elgünlü (üstte) ise "Büyük ikramiye isabet edilen şans kartının satıldığı gün, saat 17.30 sıralarında, bayi çalışanlarımızdan Zafer Arıkan'ın çığlığını duydum, hemen ardından da bize seslendi. Biz de heyecanlandık. Ne olduğunu anlamaya çalıştık. Bir müşterimize büyük ikramiye çıktığını öğrendim. Biz de çok sevindik. Bir anda kimse ne yapacağını bilemedi, heyecanlandık, sevinç çığlıkları attık. Bizim de ilk defa böyle bir şey başımıza geliyor. Türkiye genelinde, bugüne kadar 2 kere büyük ikramiye çıkmış bu 3'üncüsü diye duyduk. Ancak bizim bayimizde ve Ege Bölgesi'nde bir ilk. Çok sevindik mutlu olduk. Müşterimizi bundan sonra ne yapacağı konusunda bilgilendirdik. Gerekli işlemlerini yaptık ve talihliyi ikramiyesini almak üzere Aydın'a bankaya gönderdik. Kendisini tanımıyoruz, kendisi de isim vermek istemedi. Biz, kaşemizi vurduk, kuponunu aldı ve gitti. Tekrar bizim yanımıza gelir diye bekliyoruz. Gelmez ise kendisine hayırlı, uğurlu olsun. Geçen hafta da 10 bin TL ikramiye çıkan şans kartını satmıştık. Kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Şans oyunları bayii müşterisi Azad Çelik ise, "Yıllardan beri şans oyunu oynarım ancak önceden ufak rakamlar veriyordu ve şansımız çok az oluyordu. 5 lira, 10 lira çıkıyordu. Ama yeni oyunlar ile 100, 200 ve 500 TL olarak sürekli kazanıyorum. Çok güzel bir kazanç oluyor. Benden başka kazananlar da oldu. Keşke 2 milyon bana çıksaydı ama olmadı yapacak bir şey yok" dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.