Kedicikler seks kölesiydi!

Kedicikler seks kölesiydi!
Dün sabah saatlerinde Adnan Oktar ve suç örgütü olarak tabir edilen yapıda bulunan yüzlerce kişi için başlatılan operasyon sonrasında mide bulandıran detaylar geliyor. İfadelerde 'Otoriteye karşı gelen kadınlara 24 saatte 20 erkek tecavüz ediyor, kediciklere şantaj yapılıyor ve erkek müritlerin seks kölesi haline getirilmişlerdi' sözleri yer alıyor.

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik dün sabah saatlerinde başlatılan operasyonda başta Adnan Oktar olmak üzere sağ kolu Oktar Babuna ve birçok kedicik gözaltına alındı. Yaptığı yayınlarla birlikte programlarında yer verdiği kadınlarla dikkat çeken Adnan Oktar pek çok kez de şikayet almıştı. Kanalından yapısında bulunan tüm şüphelilerin mal varlığına el konuldu ve kayyum atandı. Yaşları 11 ila 40 arasında olan 70 kişinin şikayeti emniyeti harekete geçirdi.

Tuvaletlerde bile kamera var!
Posta Gazetesi'nin haberine göre; Örgütten kaçıp itirafçı olanların iddiaları kan dondurdu: 95 örgüt evi var. Erkek müritler, bölge bölge çalışıyor. Zengin muhitlerde kandırdıkları kadınları evlere getiriyorlar. Bu kadınlara çekilen ilişki görüntüleri ile şantaj yapılıyor. Tuvaletlerde bile kamera vardı. İtaatsizlikten ceza alan kadına 24 saatte 20 erkek tecavüz ediyordu. Tacize uğrayanlar arasında çocuklar da vardı.

Milyonlarca lira havadan
Paravan şirketlerle milyonlarca liralık hayali ihracat yaptığı da ortaya çıkan Adnan Oktar’ın villasındaki 16 lüks araç ile çok sayıda tarihi esere de el kondu.

30 ayrı suçlama ile rekor
Adnan hoca ve örgütüne ‘Çocuklara tacizden askeri casusluğa’ kadar 30 ayrı suçlama yöneltildi. Türkiye tarihinde ilk kez bir örgüt bu kadar çeşitli suçtan sorumlu tutuldu.

Kediciklere şantaj yapılıyor
Adnan Oktar, A9 isimli TV kanalında ‘Kedicik’ diye isim taktığı kadınlar ile program yapıyordu. İtirafçıların verdiği bilgiye göre; mürit kadınlar nüfuzlu yerli-yabancı kişilere şantaj yapmak için de kullanılıyordu. Ayrıca kadınlar, mürit erkeklerin seks kölesiydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.