Kemal Kılıçdaroğlu: 'Açıklanan ekonomi paketinde 'İşsize iş bulacağız' diye bir cümle var mı?'

Kemal Kılıçdaroğlu: 'Açıklanan ekonomi paketinde 'İşsize iş bulacağız' diye bir cümle var mı?'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından paylaştığı bir videoyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ekonomik reform pakedini eleştirdi. Videosuna 'Saraylardan reformlar ancak bu kadar olabiliyor' başlığı atan Kılıçdaroğlu, 'Bunların ekonomide reform yapacak halleri yok' ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yayınladığı bir videoyla, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulan ekonomide reform pakediyle ilgili eleştirilerde bulundu. 'Saraylardan reformlar ancak bu kadar olabiliyor' başlıklı videosunda Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili halkım, ekonomik paket açıkladılar. Kaçıncı biliyor musunuz? 23'üncü paket. Sözde, ekonomide reform yapacaklar. Allah aşkına açıklanan bu pakette, 'İşsize iş bulacağız' diye bir cümle var mı? Bu pakette, hiçbir Osmanlı padişahına nasip olmayan 10'a yakın saraylarda oturuyorlar. Peki bu saraylarla ilgili tek bir tasarruf cümlesi var mı? Yok."

'Dağılmış vaziyetteler'

Hükümetin dağılmış vaziyette olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu sözlerini, "Hadi onlardan da vazgeçtik, beşli çeteye dünyanın parasını ödüyorlar. Oradan bir tasarruf var mı? Oradan da yok. Bunların ekonomide reform yapacak halleri de yok. Dağılmış vaziyetteler. Bize inanın ve bize güvenin. Reform nasıl olurmuş, halkın çıkarı nasıl korunurmuş, işsize iş nasıl bulunurmuş o bizim işimiz. Onu biz yapacağız." diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.