Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Osman Sarıgün neden serbest bırakıldı! İşte kararın sebebi

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Osman Sarıgün neden serbest bırakıldı! İşte kararın sebebi
Ankara'nın Çubuk ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atması sonrası gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Osman Sarıgün hakkında flaş bir detay ortaya çıktı. Osman Sarıgün neden serbest bırakıldı sorusunun yanıtı belli oldu.

Şehit cenazesine katıldığı gün kendisi ve grubuna saldırılan, kaldığı eve girmeye çalışılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na attığı yumrukla kamuoyunun gündemine oturan Osman Sarıgün serbest bırakıldı.

Gözaltına alındıktan sonra ifadesinde kalabalıktan dolayı galeyena geldiğini söyleyen Sarıgün adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, saldırgan Osman Sarıgün'ün serbest bırakılma gerekçesini böyle duyurdu:

Genel Başkanımız @kilicdarogluk a saldırı olayında meczup Osman Sarıgün Adli Kontrol kapsamında salıverildi! Çubuk Başsavcısı “tutuklama koşulları var ama Osmanımın sağlık durumu tutukluluk için elverişli değil” diyerek tutuklama isteminde bulunmamış! Yuh artık!...

kemal kılıçdaroğlu osman sarıgün

osman sarıgün

kemal kılıçdaroğlu saldırı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.