Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye Diyarbakır tepkisi: Ber her yere alnım açık giderim ama sen gidemezsin

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye Diyarbakır tepkisi: Ber her yere alnım açık giderim ama sen gidemezsin
CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vardı vardı. CHP Lideri, Bahçeli'ye Diyarbakır tepkisi göstererek; "Ben Türkiye'nin her yerine alnım açık giderim ama sen gidemezsin!" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Doktorların talepleri gündeme geldiğinde çok sayıda genç hekim yurt dışına gittiğinde "Açık konuşuyorum varsın giderlerse gitsinler" diye açıklama yaptı. Buradan söylüyorum. Demokratik yollarla seni gönderecek olan biziz. Onların tamamı ülkelerinde kalacak!

Bizim iktidarımızda sadece malı götürenler üzülecek, onun dışında herkes sevinecek. Bundan herkesin emin olmasını isterim.

Türk Telekom soygunu oldu. Hariri ailesine koskoca şirket peşkeş çekildi. Özelleştirmede verilen bir söz vardı. İnternet altyapısının güçlendirilmesi... Bu konuda hiçbir şey yapmadılar. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak, beytülmale el uzatanların elini çekmek bizim görevimizdir. 


DİYARBAKIR ZİYARETİ

"Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını bize verin biz bütün çiftçilere elektriği ücretsiz vereceğim" dedim. Diyarbakır'a da vermek için proje hazırladık. 

"Bizim üretmeye ihtiyacımız var" diyorsan tek bir adresin var kardeşim. Adı, şanı, şerefi belli; Cumhuriyet Halk Partisi!

Milliyetçilik budur, önce benim insanım kazanacak. Bahçeli de duysun bunu. 


BAHÇELİ'YE DİYARBAKIR TEPKİSİ: BEN TÜRKİYE'NİN HER NOKTASINA GİDERİM

Adam Afrika'ya gidiyor, orada yer kiralıyor ona sesini çıkarmıyor. Kılıçdaroğlu Diyarbakır'a gitmiş çiftçiye ücretsiz elektrik verecek, vay sen oraya nasıl gidersin. Ben Türkiye'nin her noktasına giderim. Alnım açık giderim, bu ülke için, vatanım için, bayrağım için giderim ama sen gidemezsin! 

Türk lirası değer kaybediyor. Var olan bir paramız vardı Merkez Bankası'nda; 128 milyar dolar arka kapıdan kimlere satıldı kimse bilmiyor. Bugün Merkez Bankası'nın kasasında kendisine ait bir sent bile yok. Yabancılardan topladıkları paralar var. Bakiyesi eksi 43 milyar dolar. Türkiye'yi o kadar büyük bir sıkıntının içine soktular ki kapı kapı Afrika'yı, Orta Doğu'daki ülkeleri geziyorlar; "Acaba bize borç verirler mi?" diye. 

Düne kadar kendi medyalarında ve kendi söylemlerinde en ağır hakaretleri yaptıkları kişilerin ayağına gittiler, el etek öptüler. Şimdi Sayın Bahçeli'ye sormak istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı bu kadar ağır laflar edenin ayağına Erdoğan gittiği zaman neden iki cümle kuramadın? Bu ülkenin şerefi yok mu, itibarı yok mu? Oturuyorsun, günün 24 saati CHP. Evet Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin teminatıdır, geleceğidir. Evet CHP milletin ve halkın partisidir. Finansal çöküş, ticari çöküşü getiriyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.