Kemal Kılıçdaroğlu'nun aracına kocaman taşla saldırı!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aracına kocaman taşla saldırı!
Türkiye'nin gündemine oturan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıda yeni görüntüler ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun aracına büyük boyutta taş atıldığı görülüyor.

Dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Maltepe mitinginde konuştuğu anlarda şehit cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önce birkaç provokatörün saldırısına uğaradı, ardından da saklanıldığı eve girilmek istendi. Olay yerinde çekilen görüntülere yenileri eklenmeye başlandı. Görüntülerde bir kadının yerden aldığı taşla Kılıçdaroğlu'nun aracına taşla saldırdığı görülüyor.


osman sarıgül

BİR BAŞKA KADIN: YAKIN BU EVİ
Şehit cenazesi sırasında düzenlenen saldırı ile ilgili ortaya çıkan bir detay, durumun vehametini ortaya çıkardı. Saldırgan grup evin etrafını sararken görüntülerde bir kadının “Yakın o evi yakın. Yaksınlar o evi” diye bağırması akıllara Madımak katliamını getirdi. Büyük tepki çeken bu sözler gündeme oturdu. Kadının kimliği henüz belirlenemezken, sarf edilen sözlerin Sivas Madımak katliamını hatırlatması büyük tepki çekti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının üzerine kadının kimliğinin belirlenmesi için ardı ardına çağrılar yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.