Kemal Özkiraz: Alacağı maksimum oy yüzde 6, minimum oy yüzde 4'tür

Kemal Özkiraz: Alacağı maksimum oy yüzde 6, minimum oy yüzde 4'tür
Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Muharrem İnce'nin alacağı maksimum ve minimum oy oranlarını paylaştı. Özkiraz, "Alacağı maksimum oy yüzde 6, minimum oy yüzde 4'tür" dedi.

"Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Youtube kanalından paylaştığı videoda Muharrem İnce'nin parti kurma iddialarını değerlendirdi. CHP'nin Muharrem İnce gibi bir markayı daha iyi kullanması gerektiğini kaydeden Özkiraz, kurultaydan önce, kurultay sırasında ve kurultaydan sonra onure etmesi gerektiğini söyledi."Muharrem İnce CHP'nin düşmanı değil, CHP'nin evladı" ifadelerini kullanan Kemal Özkiraz, İnce'nin partisini kurarsa girip Cumhur İttifakı'na katılmayacağını belirtti.

"Özkiraz sözlerini şöyle sürdürdü:"O zaman bu ittifakın içerisinde olunacaksa yeni bir partiye ne hacet? Bu parti sadece Muharrem İnce'yi adaylaştırmak için kurulacaksa günü geldiğinde Millet İttifakı'nın bileşenleri hepsi anlaşır da bir çatı aday çıkarırsa Muharrem İnce ne yapacak? O da kesin değil. Kaldı ki Cumhurbaşkanı adaylığı kesin olsa bile Muharrem İnce'nin eski yüzde 31'i koruması çok zor. Bırakın yüzde 31'i diğer partilerin de adayı varken Muharrem İnce'nin yüzde 10'larda oy alması bile çok zor"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.