Kemal Sunal'ı aratmıyorlar!

Kemal Sunal'ı aratmıyorlar!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve belediye başkanları “Yüz Yüze 100 Gün’’ projesi kapsamında Beylikdüzü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP’li siyasetçilerin Kemal Sunal’ı aratmayan replikler yaptığını belirten Kabaktepe, “AK Parti herkesin partisidir. caddenin içinde bulunuyor. Milletin kalbinde yer alıyor” dedi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün’’ programı Beylikdüzü ilçesinde devam etti. AK Parti İl Başkanı Kabaktepe, CHP’li siyasetçilerin Kemal Sunal’ı aratmayan replikler yaptığını belirtti. Televizyon programında bir hanımefendinin “AK Parti sokağa çıkamıyormuş” dediğini hatırlatan Kabaktepe, AK Partinin sokağa çıkma gibi bir derdi olmadığını belirterek, “AK Parti sokağa çıkmıyor, sokağın içinde, caddeye çıkmıyor, caddenin içinde bulunuyor. Milletin kalbinde yer alıyor” açıklamasını yaptı.


Türkiye'nin partisiyiz


“AK Parti Türkiye'de herkesin kendi kimliğini, kendi kişiliğini, kendi yaşam tarzını koryarak varolan bir partidir” diyen İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “AK Parti Türkiye'nin partisidir. AK Parti herkesin partisidir. AK Parti bir bölgenin belli bir toplumun partisi değildir. AK Parti Türkiye'yi temsil eder. Bunun altını öncelikle çizmek lazım.” ifadelerini kullandı.


Tek dertleri Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete rağmen değil, milletine göre siyaset yaptığını hatırlatan Kabaktepe, 6’lı masanın tek derdinin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu belirtti. Kabaktepe, “Biz, altılı masanın yapamadıklarını ve bundan sonrada yapamayacaklarını yapmış ve yapacak bir siyasi iktidarız” dedi. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise her zaman ‘yüz yüze ileşitim’e önem veren bir anlayışla hizmet sunduklarını kaydetti. Özdemir, “İnsanların kapılarına kadar giderek vatandaşlarla iletişim kuruyoruz, Hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. AK Partimizin belediyecilik anlayışının özünde çalışmak, şeffaflık, halka hizmet, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmak vardır. 2023 yılı milletimiz ve coğrafyamız adına bir milat olacak. Cumhurbaşkanımız, halkın teveccühü ile inşallah yeniden seçilecek ve ülkemiz 2051, 2071 vizyonuna emin adımlar ile yürüyecek” dedi.


EN BÜYÜK SORUN ENFLASYON!


Ziyaret sırasında Damga'ya özel açıklamalarda bulunan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “İstanbul İl Başkanlığımız, belediyesi bizde olmayan ilçelerimiz için özel bir program yaptı. Bu program kapsamında bütün kapıları çalıp vatandaşların sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşla hemhal oluyoruz. Bizim için de iyi oluyor. İstanbul'un dört bir köşesinden haberdar oluyoruz. Biz de istifade ediyoruz” dedi. Vatandaşların farklı ilçe belediye başkanlarını gördüğünde biraz şaşırdığını ifade eden Yıldırım, “Bizim insanımız misafirperverdir. Sonra bağrına basıyor” diye konuştu. Sokakta karşılaştıkları sorunlar hakkında da açıklama yapan Yıldırım, “Vatandaşın en büyük sorunu enflasyon. Alım gücünün düşmesinden dert yanıyorlar. Hükümetimiz de elinden geleni yapıyor. Enflasyonun önüne geçmek için radikal kararlar alıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için seferber olmuş durumdayız. Şu anda bütün dünya sıkıntı içersinde. Pandemi ve Rusya-Ukrayna savaşı büyük bir tedarik sorunu ortaya çıkardı. Bu da enflasyonu tetikledi” ifadelerini kullandı.

HABER:

BARIŞ KIŞ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.