Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu ile evinde görüştü

Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu ile evinde görüştü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmasına kesin gözle bakılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile evinde bir görüşme gerçekleştirdi.

Ana muhalefet partisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 31 Mart seçimlerinde partisinin İstanbul'dan büyükşehir belediye başkanı adayı olarak gösterilmesi konusunda en güçlü aday konumunda bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 11.30'da başlayan ve 1.5 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. DİSK'i ziyaret için İstanbul'a gelen Kılıçdaroğlu'na CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti.

Ekrem İmamoğlu kimdir?
Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı. 2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyor.

Ekrem imamoğlu kemal kılıçdaroğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.