Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu'ndan ortak açıklama

Kılıçdaroğlu ile Davutoğlu'ndan ortak açıklama
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde ortak basın toplantısı düzenliyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, ortak basın toplantısı düzenliyor. Bir hayırlı olsun ziyareti yaptıklarını açıklayan Kılıçdaroğlu 'Bu bir hayırlı olsun ziyaretiydi. İttifakla ilgili bir şey konuşulmadı. Yüzde 10 seçim barajını kabul etmiyoruz. Darbe hukukunu siyasi anlayışa da karşıyız' dedi. Davutoğlu da görüşme ile ilgili 'Bu ziyaretler umarız Türk siyasetinde yeni bir çizgiyi açar' diye konuştu.

Bir hayırlı olsun ziyareti yaptıklarını açıklayan Kılıçdaroğlu "Bu bir hayırlı olsun ziyaretiydi. İttifakla ilgili bir şey konuşulmadı. Yüzde 10 seçim barajını kabul etmiyoruz. Darbe hukukunu siyasi anlayışa da karşıyız" dedi. Davutoğlu da görüşme ile ilgili "Bu ziyaretler umarız Türk siyasetinde yeni bir çizgiyi açar" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları: 

"Türkiye'de milyonlarca insan çöp konteynerından geçinirken belli bir basın grubunun Canan Kaftancıoğlu meselesinin üzerinde bu kadar durmasını anlamış değilim.
Bu bir hayırlı olsun ziyaretiydi. İttifakla ilgili bir şey konuşulmadı. Yüzde 10 seçim barajını kabul etmiyoruz. Darbe hukukunu siyasi anlayışa da karşıyız. Hedefimiz Türkiye'nin hukuk sistemini darbe hukukundan arındırmaktır."

Davutoğlu'nun konuşmaları şöyle:

"Demokratik kültürümüzün, demokratik iklimimizin sağlam bir temele tekrar dayandırılabilmesi için bütün siyasi liderlerin birbiriyle konuşmasını zaruret olarak görüyoruz. 

Sayın Kılıçdaroğlu ile çok verimli bir görüşmemiz oldu. Gelecek Partisi olarak bütün geçmiş siyasi tecrübelerden hareketle bütün toplumu kuşatıcı siyasi bir çizgi oluşturmaya çalışıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.