Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu sildi mi? İşte CHP liderinin kafasındaki yeni İBB Başkanı adayı..

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu sildi mi? İşte CHP liderinin kafasındaki yeni İBB Başkanı adayı..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ekrem İmamoğlu ile ipleri tamamen kopardığı ve İstanbul için yeni bir aday düşündüğü iddia edildi.

Cansev Temuçin - İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ısrarlı “değişim” çağrıları yapması üzerine sessizliğini koruyan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ilginç hamle. CHP liderinin, İBB Başkanlığı için düşündüğü ismi yakın çevresi ile paylaştığı ileri sürüldü.

Gazeteci Candaş Tolga Işık bugün yaptığı bir paylaşımla CHP’de son günlerde yaşanan ilginç gelişmelere bir yenisini ekledi. Işık’ın tweet’inde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ekrem İmamoğlu ile ipleri tamamen kopardığı yer aldı. Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Belediye Başkanlığı içinse CHP listelerinden seçime giren ve Erzincan Milletvekili olarak 28. Dönem’de TBMM’ye girmeye hak kazanan Mustafa Sarıgül’ü aday göstermeyi planladığı iddia edildi.

Candaş Tolga Işık’ın konuya ilişkin paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresi değişim talebi karşılıksız kalınca Kemal Bey'le ipleri koparan Ekrem İmamoğlu yerine İBB adayı olarak Mustafa Sarıgül'ü gösterme fikrini dillendirmeye başladı. Sana Söz belediyeleri de kaybedeceğiz!”

Sarıgül'den yalanlama geldi!

İlk paylaşımından kısa bir süre sonra bir mesaj daha yayınlayan Işık, Sarıgül'le görüştüğünü belirtti. Görüşmenin detaylarına paylaşımında yer veren Işık, "Az önce Mustafa Sarıgül aradı, "Şu ana kadar bana gelen böyle bir şey olmadı. Ama şimdiden söyleyebilirim ki benim açımdan böyle bir adaylık söz konusu değil, olamaz da. Ben geri dönüp bakmam! Ayrıca bunu parti içinde kim dillendiyorsa bilsin ki CHP'ye iyilik yapmıyor" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.