Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Terbiyesiz herif' cevabı: Küfürlerini iade ediyoruz

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Terbiyesiz herif' cevabı: Küfürlerini iade ediyoruz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Utanıp sıkılmadan Gara katliamındaki şehitlerin sorumlusu Cumhurbaşkanıdır diyorsun. Terbiyesiz herif" sözlerine karşılık verdi. Kılıçdaroğlu, "Bugün Erdoğan bana hakaret ediyor. Ne için söylüyor bunları? Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın kendisine "Terbiyesiz herif" demesine cevap verdi.

Erdoğan, “Sen nasıl bir yüzsüzsün ya? Sen de nasıl bir yüz var ya? Utanıp sıkılmadan Gara katliamındaki şehitlerin sorumlusu Cumhurbaşkanıdır diyorsun. Terbiyesiz herif” ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medyadan bir video paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın bu sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu “İnsan için ahlak, elbiseden daha önemlidir” notuyla paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"16 ŞEHİDİMİZİN HAKKINI SAVUNDUĞUM İÇİN DİYOR"

"Bugün Erdoğan bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip ‘terbiyesiz’ bile diyor. Ne için söylüyor bunları? Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için.

Ve kendisine 5 soru sordum. Şehit aileleri adına sordum, milletimiz adına sordum. ‘Bu 5 soruya yanıt ver’ dedim, en azından toplum neyin olup olmadığını öğrensin diye.

Ama sen bütün bunları bırakıyorsun, bana hakaret ediyorsun. Hangi gerekçe ile hakaret ediyorsun? İşin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim.

Ve yine sana söylüyorum, o 5 sorunun cevabını mutlaka senden alacağım."

"KÜFÜRLERİ KENDİSİNE İADE EDİYORUZ"

Öte yandan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, saat 16.30'da TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek kısa konuşma rekoru kırdı. Özel, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “’Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır nasıl diyorsun ya?’ Terbiyesiz herif. Sana İçişleri Bakanımı, Savunma Bakanımı gönderiyorum. Sen bunlara layık değilsin” diyen Erdoğan'a şu yanıtı verdi:

“Meclis tarihinin en kısa basın toplantısını yapmak üzere karşınızdayım. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı tüm iftira, hakaret ve küfürleri kendisine aynen iade ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.