Kılıçdaroğlu tazminat ödemek için ev satıp borç aldı

Kılıçdaroğlu tazminat ödemek için ev satıp borç aldı
Hakkında açılan davalar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evini satmasına sebebiyet verdi. Güncellenen malvarlığı beyanında 200 bin lira da borç aldığı görülüyor. 2015'teki listede yer alan Burhaniye'deki evin tazminat borçları için satıldığı belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu malvarlığı beyannamesini güncelledi. Daha önceki beyanında bulunan Balıkesir Burhaniye’deki konutu yeni listede yer almadı. Kılıçdaroğlu'nun 2018 yılına ait mal beyanına göre, Ankara'da Balgat'ta 142 bin TL, Akyurt'ta 57 bin TL, Tunceli'de ise 75 bin TL değerinde üç konutu ve 1997'de üye olduğu iki ayrı kooperatif bulunuyor. Kılıçdaroğlu'nun ayrıca toplam “edinme değeri” 2 bin 733 TL olan 8 adet resim tablosu bulunuyor. Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun ise bir adet pırlanta yüzüğü mal beyanında yer alıyor. Mal beyanında, Kılıçdaroğlu ve eşine ait özel taşıt bilgisi ise yer almıyor.

ÖZTRAK’TAN AÇIKLAMA
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Borç aldığını mülk sattığını tazminatları da borçla sattığı mülkün parasıyla ödediğini göreceksiniz” dedi. Öztrak’ın, Kılıçdaroğlu’nun hakkında açılan davalardaki tazminatları ödemek için aldığını söylediği borçlar da bildirimde yer aldı.

kemal kılıçdaroğlu malvarlığı beyannamesi

kemal kılıçdaroğlu malvarlığı beyannamesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.