Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “Barış Manço”lu yanıt!

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “Barış Manço”lu yanıt!
Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi ile ilgili açıklamalarına ilginç bir şekilde yanıt verdi.

Cansev Temuçin - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şarkılı yanıt. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu en güçlü rakibine Barış Manço’nun şarkısı ile seslendi.

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde tarafların söz düellosu devam ediyor. Cumhurbaşkanı adaylarının Twitter sayfaları üzerinden yaptığı açıklamalar bugün de devam etti. İlk olarak Recep Tayyip Erdoğan, kişisel hesabından Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan sert açıklamalar yayınladı. Bunun üzerine Erdoğan’a yanıt veren Kılıçdaroğlu ise ilginç bir yöntem tercih etti. CHP lideri, Erdoğan’ın sözlerini alıntılayarak, “Sevgili gençler işte sizinle geçeceğimiz eşik budur. Bu rezaletleri bir daha bu ülke yaşamasın istiyorsan, gerekeni yapacaksın. Gençler, Halep Oradaysa Arşın Buradadır.” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, bu mesajın hemen ardından paylaştığı tweet’inde ise Barış Manço’nun “İşte Hendek İşte Deve” isimli şarkısına yer verdi.

Erdoğan ne demişti?

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün geç saatlerde bir paylaşım yaparak Millet İttifakı ortaklarına ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenmişti. Erdoğan’ın o açıklamalarında şu ifadeler yer alıyordu:

“Bay Bay Kemal'in kimlerle ne işler çevirdiği, bebek katillerine ne sözler verdiği, batılı büyükelçilere neleri taahhüt ettiği yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Her gün konuşuyor, olur olmaz her konuda yorum yapıyor ama kendisi bölücü örgütün siyasi uzantılarına hangi sözleri verdiğini söylemiyor.

Kandil’deki terör baronlarının niçin kendisini desteklediğini açıklamıyor.

Pensilvanya’daki hamburgercide 8 saat kimlerle neyin pazarlığını yaptığından bahsetmiyor.

Yerli ve millî projelerimizden, milletin geleceğini garanti altına alacak eser ve hizmetlerimizden niçin rahatsız olduğunu konuşmuyor.

Güya teknoloji görmek için 10 bin kilometre uzağa giderken niçin Togg’un fabrikasını ziyaret etmediğini açıklayamıyor.

LGBT’ye niçin arka çıktığı, Selo’nun kapısında milletvekillerine niçin nöbet tutturduğu konusuna hiç girmiyor.

Muhatabı dağdaki teröristler olan ifadelerimizi niçin üstüne alındığını, bunlardan niçin rahatsızlık duyduğunu anlatamıyor.

Varsın Bay Bay Kemal konuşmasın, hakkı ve hakikati söylemesin…

Hakikat güneşi balçıkla, çamurla, kırk dereden kırk kova su getirerek örtülemez.

Samsun’da vatan-millet deyip Van’da Selo’ya özgürlük isteyenlerin maskesini inşallah 14 Mayıs’ta hep birlikte indireceğiz.

İnşallah 14 Mayıs’ta bu maskeli baloya hep beraber son vereceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.