Kulis bilgisi sızdı: Erdoğan, Hafize Gaye Erkan'a yeni görev mi verecek?

Kulis bilgisi sızdı: Erdoğan, Hafize Gaye Erkan'a yeni görev mi verecek?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın veda buluşmasında Hafize Gaye Erkan’a 'seçim sonrasını bekle' dediği ve yerel seçimler sonrasında Erkan’a yeni bir görev vereceğine dair vaatte bulunduğu iddia edildi.

İstanbul'daki kira fiyatlarından yakınarak ev bulamadıklarını ve annesinin yanına taşındığını açıklamasıyla gündeme gelen Merkez Bankası'nın eski başkanı Hafize Gaye Erkan, sonrasında ailesi çıkan iddiaların ardından görevinden affını istediğini açıklamıştı. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın istifa kararının ardından da yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Fatih Karahan TCMB Başkanlığı'na atanmıştı.

Gazeteci Barış Pehlivan, bugünkü yazısında Gaye Erkan hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Pehlivan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hafize Gaye Erkan’a 'seçim sonrasını bekle' dediğini ve yerel seçimler sonrasında kendisine yeni bir görev vereceğine dair vaatte bulunduğunu yazdı.

Bunun üzerine Hafize Gaye Erkan'ın ABD’ye dönmediğini aktaran Pehlivan "Yarın öbür gün Hafize Gaye Erkan’ın yeni bir göreve atandığını Resmi Gazete’de okursak hiç şaşırmayalım." dedi.

Pehlivan'ın ‘Bekle’ dedi, o da bekledi" başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

"Hafize Gaye Erkan şimdi nerede?

Duydum ki...

Cumhurbaşkanı Erdoğan veda buluşmasında Hafize Gaye Erkan’a 'seçim sonrasını bekle' demiş. Ve yerel seçimler sonrasında Erkan’a yeni bir görev vereceğine dair vaatte bulunmuş.

İşte bunun üzerine Hafize Gaye Erkan da ABD’ye dönmemiş ve memlekette kalmış. Hatta İstanbul’un en gözde otellerinden birinde bir ay yaşamış ancak yakın zamanda oradan da ayrılmış. Duydum ki onun da içinde Türkiye’de kalmak yatıyormuş.
Yani...

Yanisi şu: Yarın öbür gün Hafize Gaye Erkan’ın yeni bir göreve atandığını Resmi Gazete’de okursak hiç şaşırmayalım."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.