Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği Sibel Eraslan atandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği Sibel Eraslan atandı
Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği'ne Star yazarı Sibel Erarslan atandı. Erarslan kamuoyunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a olan yakınlığıyla biliniyor.

Resmi gazetesinin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre, açık bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine Sibel Erarslan atandı.  Star gazetesi yazarı Sibel Erarslan için atama 657 sayılı kanunun 59 ve 60'ıncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2'nci maddesi gereğince gerçekleştirildi. Erarslan kamuoyunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a olan yakınlığıyla biliniyor.

SİBEL ERARSLAN KİMDİR?
1967'de İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğdu. Üsküdar Kız Lisesi'ni, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. İnsan hakları, kadınların eğitimi, istihdamı ve haklarıyla ilgili inisiyatiflerde görev aldı.
Teklif ve İmza dergilerinde yazdı. Bir dönem Vakit gazetesinde de köşe yazıları yazan yazar, 18 Şubat 2011 tarihinden itibaren Star Gazetesi’nde yazmaya başladı. Öyküleri Dergah, Mostar, Hece ve İtibar dergilerinde yer aldı. Erarslan aynı zamanda İtibar dergisi danışma kurulu üyesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.