Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023?

Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023?
Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte emekliler, bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağını merak etmeye başladı.

Cansev Temuçin - 2023 yılı Kurban Bayramı'na bir aydan az bir süre kaldı. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatacağı oluyor. Milyonlarca emekli açıklanacak tarihi beklerken, zamlı ikramiyeler ikinci kez hesaplara geçmiş olacak. Peki Kurban Bayramı ikramiye ödemeleri 2023 yılında ne zaman yapılacak? 2023 Kurban Bayramı ikramiyesi hangi gün hesaplara geçecek?

2023 yılında Kurban Bayramı, Haziran ayının 28’i ile Temmuz’un 1’i arasında kutlanacak. Bilindiği gibi her dini bayram öncesinde emekliler bayram ikramiyesi ödemesi alıyor. Kurban Bayramı’nda da bu ödemelerin emeklilerin hesaplarına yatırılması bekleniyor. Ramazan Bayramı’nda ilk kez zamlı olarak 2 bin TL yatan bayram ikramiyeleri 2023 Kurban Bayramı’nda da zamlı fiyattan yatırılacak.

Kurban Bayramı’nın kutlanacağı Haziran ayı sonundan önce emeklilerin bayram ikramiyelerini almaları bekleniyor. Önceki bayramlarda olduğu gibi emeklilerin ikramiyelerini bayramdan en az bir hafta önce almış olmaları planlanıyor. Bu çerçevede, Haziran ayının ortalarında Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödemelerinin başlaması planlanıyor.

2023 Kurban Bayramı ikramiyesinin ödeme günleri hakkında resmi bir açıklama yayınlandığında haberimiz güncellenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.