Kurban Bayramı kaç gün tatil olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama

Kurban Bayramı kaç gün tatil olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama
Milyonlarca vatandaşı ve işletmeyi ilgilendiren Kurban Bayramı'nın kaç gün tatil olacağı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu hakkında açıklamada bulundu. Peki, 2021 Kurban Bayramı kaç gün tatil olacak? İşte detaylar..

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Erdoğan'ın açıklamaları şöyle oldu:

Bir başka Diyarbakır inşa ediyoruz, çok çok güzelleştirilmiş bir Diyarbakır'ı inşa ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızın burada önemli bir gayreti var.

Şu anda 58 milyonu aşmış vaziyetteyiz aşılamada. Aşılamada da kademe sistemi yaş gruplarına göre getiriyoruz. Biontech'ten gelen bir miktar aşı var. Sinovac'tan bir miktar aşı geldi, geliyor. En yakın zamanda Uğur Bey ve eşi de misafirimiz olacaklar. Şu anda Diyarbakır'da aşılamadaki isteksizliği de ne yapıp yapıp gidereceğiz.


2021 Kurban Bayramı kaç gün tatil olacak?

Şu anda onunla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Tatil süreci sanki 10 ile 9 gibi bu arada dolaşıyor. Bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.