Kurban Hisse Fiyatları 2023 Açıklandı.. İşte Küçükbaş, Büyükbaş İl İl Kurbanlık Fiyatları

Kurban Hisse Fiyatları 2023 Açıklandı.. İşte Küçükbaş, Büyükbaş İl İl Kurbanlık Fiyatları
Kurban Bayramına çok az bir süre kala kurban kesecekler kurbanlık hisse fiyatlarını merak ediyor. Bu haberimizde kurban hisse fiyatlarını derledik. İşte il il o fiyatlar..

Hüsamettin Ozan Aslan- Kurban bayramının yalnızca 1 aydan daha da az süre kalmasıyla birlikte kurban kesecek vatandaşlar tarafından oldukça merak edilen sorulardan biri de 2023 kurban hisse fiyatları oluyor. Peki bu yıl için kurban hisse fiyatları nedir? Küçükbaş, büyükbaş kurbanlıklar için fiyatlar ne? İl il 2023 kurban hisse fiyatları nelerdir? İşte 2023 kurban hisse fiyatları haberimizde..

Kurban Hisse Fiyatları 2023

Kurbanlık hisse fiyatları her ilde fiyatlar konusunda değişiklik gösterse de özellikle İstanbul için kurbanlık canlı dananın kilosu 165 liraya yükselirken, canlı düvenin kilosu ise 155 lira seviyelerindedir. Kurbanlık satışı yapan vatandaşlar ise fiyatların bu yıl geçen yıla oranla yüzde 150 arttığını, bunun sebebinin ise hayvan sayısını yetersizliği, hayvan olmayışı, maliyetlerin yükselmesini ile birlikte vatandaşların hayvan bakmaması olduğunu dile getiriyorlar. Bununla birlikte 2023 kurbanlık fiyatlarının şuan için net bir fiyat belirlenmemesinden dolayı diyanetin açıklamış olduğu vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5 bin 950, yurt dışında ise 2 bin 750 TL olacağını açıklamasıyla birçok kişi için ortalama bir fiyat belirlenmiş olacaktır. Ayrıca ülke genelinde fiyat farkı değişkenlik gösterse de ortalama küçükbaş kurbanlık fiyatlarının 5 bin ila 10 bin arasında değişkenlik gösterdiğini ve büyükbaş kurbanlık için ise en ucuz 50 bin ila 150 bin Türk Lirası olacağı gelen bilgiler arasında.. İleriki günlerde kurban hisse fiyatları 2023 güncellenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.