LGS 3.nakil sonuçları ne zaman? LGS 3. nakil açıklandı mı?

LGS 3.nakil sonuçları ne zaman? LGS 3. nakil açıklandı mı?
Tüm öğrencileri ilgilendiren LGS nakil sonuçları merak ediliyor. LGS 1. ve 2. nakillerin sonuçlanmasıyla birlikte 3. nakillerin açıklanıp, açıklanmadığı merak konusu haline geldi.

LGS nakil sonuçları öğrenciler ve veliler tarafından merakla beklenen haberler arasında. LGS 1. ve 2. nakiller sonucunda herhangi bir yere yerleşemeyen öğrenciler LGS 3. nakil sonuçlarını merakla beklemeye başladı. MEB liseye yerleştirme işlemlerini 17 Ağustos'ta bitirdi.Peki 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? 


LGS 3.NAKİL SONUÇLARI HAKKINDA 

LGS 1. ve 2. nakil sonuçları açıklanmıştı. LGS 1. nakil başvuruları 25 Temmuz'dan 29 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Sonuçlar ise 1 Ağustos 2022 tarihinde açıklandı. LGS 2. nakil başvuruları ise 1 Ağustos'dan 5 Ağustos tarihleri arasındaydı. LGS 2. nakil sonuçları ise 8 Ağustos 2022 tarihinde açıklandı.

LGS 1. ve 2. yerleştirmelerinde hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler ise 9 Ağustos'tan 17 Ağustos'a kadar sürecek olan 3. nakil başvurularını tamamladı. LGS 3. nakil sonuçları ise 19 Ağustos 2022 Pazartesi tarihinde açıklanacak. 


LGS 3.NAKİL SONUÇLARI NEREDEN BAKILIYOR?

LGS 3. nakil sonuçlarını merak eden öğrenciler ve veliler ise e-okul üzerinden sonuçları görüntüleyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.