Libya şehidi Uzman Çavuş Bilal Yılmaz Adana'da toprağa verildi

Libya şehidi Uzman Çavuş Bilal Yılmaz Adana'da toprağa verildi
Libya'da görev sırasında rahatsızlanarak şehit olan Hava Savunma Uzman Çavuş Bilal Yılmaz'ın cenazesi Adana'da defnedildi.

Libya'da, görevi esnasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Hava Savunma Uzman Çavuş Bilal Yılmaz'ın cenazesi, Adana’da şehitliğe defnedildi. Bu sırada uzman çavuşun kızı, Sudenaz'ın babasının parkasını giyip 'Babam nerede' diyerek ağıt yakması duygulandırdı.

Libya Trablus’ta görevi esnasında rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Hava Savunma Uzman Çavuş Bilal Yılmaz (48), dün şehit düştü. Şehit Uzman Çavuş Bilal Yılmaz'ın naaşı gece saatlerinde Libya'dan Gaziantep'e getirildi. Gaziantep'te Bahaddin Nakıpoğlu Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenaze, şehidin memleketi olan Adana’ya gönderildi.

KIZININ SÖZLERİ DUYGULANDIRDI

Asri Mezarlığı’nda Hava Savunma Uzman Çavuş Bilal Yılmaz'ın cenazesi şehitliğe defnedildi. Babasının üniformasını giyen kızı Sudenaz ile diğer kızı Ayşenur gözyaşlarına hakim olamadı. Sudenaz'ın 'Babam nerede. Aylardır ben seni bekliyorum. Kalk babam kalk' diyerek ağıt yakması yürekleri dağladı. Şehidin eşi Bilge ise gözyaşlarıyla eşine veda etti.

Şehidin definine Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz, Adana Valisi Süleyman Elban’ın yanı sıra askeri ve mülki erkan ile şehidin yakınları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.