Mansur Yavaş, başkent trafiğini rahatlatacak yeni projeler için düğmeye bastı

Mansur Yavaş, başkent trafiğini rahatlatacak yeni projeler için düğmeye bastı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Bağlıca Bulvarı ve Türk Kızılayı Caddesi’ni birbirine bağlayacak yeni bulvar çalışmasına başlayacakları müjdesini verdi.

Yavaş, “İlk etapta Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Şehit Hikmet Özer Caddesi’ne bağlantı sağlayacağız. Ankara’da rahat trafik akışını tesis etmek için çalışmayı sürdürüyoruz” dedi. 9 kilometrelik alternatif yeni bulvar sayesinde Etimesgut ilçesine ulaşım çift taraflı rahatlayacak.

Etimesgut İstasyon Caddesi’nin yıllardır çözülemeyen trafik sorununu çözmek için Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla çalışmaları başlatan Başkan Yavaş, Etimesgut ilçesinin trafiğini daha da rahatlatacak yeni bir bulvar çalışmasının başlayacağı müjdesini verdi. Başkan Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla Bağlıca Bulvarı ve Türk Kızılayı Caddesi’ni (Eski Hava Hastanesi önü) yeni yapılacak bulvarla birbirine bağlayacaklarını açıkladı.

Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Ankaralılar;
Bağlıca Bulvarı ve Türk Kızılayı Caddesi’ni bağlayacak yeni bulvar yapımına başlıyoruz.İlk etapta Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Şehit Hikmet Özer Caddesi'ne bağlantı sağlayacağız. Ankara'da rahat trafik akışını tesis etmek için çalışmayı sürdürüyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.