Meclis’te hareketli dakikalar… MHP reddetti, CHP heyeti AK Parti’ye gitti

Meclis’te hareketli dakikalar… MHP reddetti, CHP heyeti AK Parti’ye gitti
MHP, seçim güvenliği görüşmesi için randevu isteyen CHP'ye randevu vermedi. MHP Grup Başkanvekili Akçay yaptığı açıklamada, "CHP'nin oyunlarına ve oyalamalarına itibar etmiyoruz" dedi. AK Parti ise CHP heyetine randevu verdi. CHP heyeti Ak parti grubunu saat 12.00'de ziyaret etti.

MHP, CHP'nin seçim güvenliğini görüşmek üzere kurduğu heyetin randevu talebini kabul etmedi. Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay konuya ilişkin açıklama yaptı. Akçay, "CHP'nin oyunlarına ve oyalamalarına itibar etmiyoruz" dedi. 

AK PARTİ'Yİ ZİYARET ETTİLER
Bu arada CHP heyeti saat 12.00’de AK Parti grubunu ziyaret etti. CHP heyetinde grup başkanvekili Özgür Özel, Fatma Karabıyık, Mehmet Bekaroğlu ve Uğur Bayraktutan bulunuyor. CHP heyetini AK Parti grup başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı. Görüşmede, CHP’nin 8 partiyi ziyaret ederek hazırladığı seçim güvenliği raporu ele alınıyor. CHP tarafından hazırlanan ve bugün Ak Parti’ye iletilen raporda sandıkların birleştirilmesine yönelik eleştirilerin yer aldığı ve bu maddenin kaldırılmasına yönelik bir öneri bulunduğu belirtildi. Aynı apartmanda bulunan vatandaşların farklı sandıklara yönlendirilmesine yönelik bir itiraz bulunuyor. Mühürsüz oy pusulalarına yönelik eleştiri raporda yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.