Mehmet Mert yazdı: Alaattin Çakıcı’nın tehdidi ne anlama geliyor?

Mehmet Mert yazdı: Alaattin Çakıcı’nın tehdidi ne anlama geliyor?
Gazete Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert, son günlerde gündemde geniş yer kaplayan Alaattin Çakıcı'nın tehdidi ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Mert yazısında;

"Yer altı dünyasının yaşayan 3-5 liderinden birisi olan Alaattin Çakıcı üst üste iki tehdit mektubu ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef almış gibi görünse de aslında bu tehdidin birçok anlamı var.

Aynı Alaattin Çakıcı'nın daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ağır hakaret ve tehditlerde bulunduğunu da anımsamamızda fayda var.

Önce 2014 yılında ‘Sahte Reis’ ifadesinin de içinde bulunduğu sert bir mektup ile tehdit eden Çakıcı’ya dava açan Erdoğan, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası yargıdaki tüm şikâyetlerini geri alması sonucu bu davadan da el çekti.

Daha sonra 2017’de Çakıcı yine tehdit dolu mektup yazmasına rağmen bu defa kendisine dava açılmadı.

16 Nisan 2020 yılında adeta kişiye özel bir yasa düzenlemesi ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin baskısı sonucu cezaevinden çıkan Çakıcı her iki lider Erdoğan ve Bahçeli’ye teşekkür etti.

Aynı Çakıcı bugünlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na çok ağır hakaretler barındıran iki tehdit mektubu ile gündemde." dedi.

Yazının devamı için tıklayın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.