Meral Akşener'den çatı aday ve Gül açıklaması

Meral Akşener'den çatı aday ve Gül açıklaması
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için adını 1 numaraya aday olarak gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül için adaylığını çekmeyeceğini açıklayarak "Herkes kendi adayını çıkarsın" dedi.

Yazın yapılacak seçimlere damga vurmaya hazırlanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Gül için adaylıktan vazgeçeceği iddia ediliyordu. CHP ile bir nevi ittifak yaparak seçime girmeye hak kazanan Akşener, partisinden kendisini de yarışa sokacak olan 100 bin imzayı da toplayacağını da açıklamıştı. Gözler diğer cephelerdeki adaylara çevrilmişken Akşener'den açıklama geldi.

"BANA GÜL İÇİN DERLERSE ÇEKİLMEM"
Gazeteci İsmail Küçükkaya ise, paylaşımda bulunarak, Akşener'in şöyle konuştuğunu aktardı: "Hiçbir koşulda ve kimse için adaylıktan çekilmeyeceğim. 20 milletvekili ile grup kurmamıza rağmen 100 bin imza ile aday olacağım. Bana Gül için çekil derlerse çekilmem. Kendim de çatı aday olmam. Herkes kendi adayı ile çıksın. İttifak, Saadet ve DP ile milletvekilliği için olacak"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.