Meral Akşener'in yüzü neden asıktı?

Meral Akşener'in yüzü neden asıktı?
Halk TV Yazarı İsmail Saymaz, dün Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklandığı sırada yüzü asık olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hakkında yazdı.

Altılı Masa'dan ayrıldıktan sonra dün geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, cumhurbaşkanı adayı açıklandığı esnadaki yüz ifadesi herkesin dikkatini çekmişti. Halk TV Yazarı İsmail Saymaz, Akşener'in bu durumunu özetleyen bir yazı kaleme aldı.


Saymaz yazısında şu ifadelere yer verdi;

"Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, dün partisinin genel merkez binası önünde Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını açıklarken, bütün gözler Meral Akşener’deydi.

Akşener’in suratı asıktı.

Yüzünden düşen bin parçaydı.

Somurtuyordu.

Zaten açıklamadan sonra başkanlar yemeğe geçerken, Akşener katılmayıp ayrıldı. İyi Partililere sorsanız yorgun ve uykusuzdu, bu yüzden gitmişti.

Halbuki Altılı Masa’nın dünkü barışma toplantısında gerginlik çıktı ve beklenmedik şekilde sesler yükseldi. Az kalsın masa yine dağılacaktı. Ve üstelik 36 saatlik olağanüstü bir çaba tuzla buz olabilirdi.

Özel ve Türkkan devreye girdi

Akşener, 2 Mart günü “Ortak cumhurbaşkanı adayımızda ortak anlayışa ulaşmış bulunuyoruz” cümlesinin yazılı olduğu bildiriyi imzaladıktan bir gün sonra Altılı Masa’yı silkeleyerek, koltuğundan kalkmıştı.

CHP sarsıntının geçmesini bekledi.

İlk temas 4 Mart’ta kuruldu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, çözüm yolu aradı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.