Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın Twitter hesabı var mı?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın Twitter hesabı var mı?
Dün akşam yayınlanan kararla resmi olarak Merkez Bankası Başkanlığı’na atanan Hafize Gaye Erkan’ın resmi sosyal medya hesabı olup olmadığı merak ediliyor.

Cansev Temuçin - Merkez Bankası Başkanlığı için uzun süredir ismi geçen Hafize Gaye Erkan bugün görevine resmen başlandı. Merkez Bankası Başkanı olan 41 yaşındaki Erkan’ın yaşamına dair pek çok detay araştırılıyor. Bunlardan biri de yeni başkanın kendine ait bir Twitter hesabı olup olmadığı. Sosyal medyada konunun sıkça araştırılmasının ardından Erkan cephesinden bir açıklama geldi.

AA’nın Merkez Bankası yetkililerinden aldığı bilgiye dayanarak verdiği habere göre, yeni Merkez Bankası Başkanı’nın kişisel bir sosyal medya hesabı bulunmuyor.

Hafize Gaye Erkan’ın ismini ve fotoğrafalarını kullanarak açılan ve paylaşımlar yapan hesapların ise gerçek olmadığı bildirildi.

Erkan’ın kısa bir süre içerisinde kişisel bir sosyal medya hesabı oluşturarak bunu kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi.

On binlerce kişi takip ediyor

Ünlü sosyal medya platformu Twitter’de Hafize Gaye Erkan’ın ismine açılan @hafizegayerkan ve @hafizegayeerkan adlı bir hesaplar aralarında gazetecilerin ve politikacıların da olduğu yaklaşık 40 bin kişi tarafından takip ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.