Meteorolojiden İstanbul için karla karışık yağmur uyarısı

Meteorolojiden İstanbul için karla karışık yağmur uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yayınladığı haftalık hava durumu tahminine göre, Pazar gününden itibaren Marmara Bölgesi'nde sıcaklıklar düşmesi ve yer yer karla karışık yağmur görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yayınladığı haftalık hava durumu tahminine göre, Pazar gününden itibaren başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'nde sıcaklıklar düşmesi ve yer yer karla karışık yağmur görülmesi bekleniyor.

MGM'nin yayınladığı tahmine göre Marmara Bölgesi'nde güneşli olan hava Pazar gününden sonra yerini buluta ve yağmura bırakacak.

İstanbul için Bugün 4 ila 14 derece seyreden hava sıcaklığı yarın en yüksek 11 derece olacak şekilde düşecekken, Pazar günü 5 ila 9 derece arasında seyretmesi bekleniyor. Pazar gününden itibaren kenti yer yer karla karışık olmak üzere, gök gürültü sağanak yağışın beklendiği belirtiliyor. Tahmine göre yağış Pazar ve Pazartesi günü sürecek. 

Salı günü bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken, Çarşamba gününden itibaren yeniden güneşli havanın etkili olması tahmin ediliyor.

Ayrıca açıklamada, "Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ oluşma tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildii.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.