Meteoroloji’den kritik uyarı! Bir kez daha vuracak..

Meteoroloji’den kritik uyarı! Bir kez daha vuracak..
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara ve Ege bölgeleri için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

MGM’nin internet sitesinde yayınlanan uyarıya göre kuvvetli yağışların 13 Kasım Pazartesi gecesi başlayarak yine aynı günün akşamında son bulmasına bekleniyor.

Bu saatlere dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Marmara ve Ege için yeni bir uyarı geldi. Buna göre, 13 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 03.00’ten aynı gün gece 22.00’ye kadar kıyı Ege ve Marmara bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

Hangi iller etkilenecek?

Yapılan açıklamada, kuvvetli yağışlardan etkilenecek illerin ise İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla olacağı belirtildi.

İşte o açıklama

MGM’nin “Marmara ile Kıyı Ege’de Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!” uyarı ile duyurduğu meteorolojik gelişme şu ifadelerle paylaşıldı: “Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazartesi) sabah ilk saatlerden itibaren batı bölgelerde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Marmara (İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Bursa) ile Kıyı Ege’de (İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla) yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.