MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür görevinden istifa etti! Birol Gür kimdir?

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür görevinden istifa etti! Birol Gür kimdir?
MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

2018'den bu yana MHP İstanbul İl Başkanı olan Birol Gür, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile görevinden istifa etti. Gür istifasına ilişkin olarak kullandığı ifadelerde Bahçeli ve parti için ter dökmenin kendilerinin vazife olduğunu belirterek; “Mensubu bulunmaktan şeref duyduğum hareketimizin İstanbul İl Başkanlığı makamından an itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Liderimizin emrinde son nefesimize kadar hareketimizin başarısı için ter dökmek vazifemiz olacaktır. Her daim Lider, Teşkilat, Doktrin demeye devam edeceğiz.”dedi.


Birol Gür kimdir?

Birol GÜR 1971 yılında  Güneysu’da doğdu.İlkokulu Güneysu İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Halen lisans öğrenimine psikoloji üzerinde devam etmektedir.Uzun yıllar Ülkü Ocakları’nda değişik görevlerde bulunduktan sonra 2006/2009 MHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 2015 yılında görev aldığı MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu’nda, 2018 tarihinden bu yana İl Başkanlığı görevini yürütmekteydi. 7 Aralık 2022 günü görevinden istifa etti.

Evli bir kız çocuğu babası olan Sayın Gür, Gıda sektöründe ticaretle iştigal etmektedir. İkameti Eyüpsultan ilçesindedir. Güneysu Derneği üyeliği yanında ve Ridef Vakfı kurucu üyeliği ve Rideva Kurucu Mütevelli Heyet üyesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.