MHP lideri Bahçeli'den şehitlerle ilgili ilk açıklama

MHP lideri Bahçeli'den şehitlerle ilgili ilk açıklama
Bingöl'den Tatvan'a uçmak için havalanan askeri bir helikopterin düşmesi sonucu 9 askerin şehit olduğu olayla ilgili MHP lideri Devlet Bahçeli'den ilk açıklama geldi. Bahçeli olayla ilgili 'birlik' çağrısında bulunurken, 'Vatan sağ olsun' dedi.

Bingöl'den Tatvan'a gitmek için havalanan askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 askerin şehit olması üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamada bulundu. Olayla ilgili başsağlığında bulunarak 'birlik' mesajı veren Bahçeli, 'Vatan sağ olsun' dedi.

Bahçeli açıklamasında, "Bingöl’den Tatvan’a gitmek için bugün öğleden sonra kalkış yapan Kara Kuvvetleri’ne ait askeri bir helikopter bir müddet sonra kaza kırıma uğramıştır. Üzülerek ifade etmeliyim ki, 8’inci Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş’la birlikte dokuz kahramanımız şehit olmuştur."

"Söz konusu kaza kırımda dört kahramanımız da yaralanmıştır. Milletimizi acıya ve hüzne boğan bu elim hadisede şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan kahramanlarımıza şifalar diliyorum. İnanıyorum ki bu zor günleri de birlik ve kardeşlikle aşacağız."

"Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, şehitlerimizin ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Rabbim’den niyazım, sabır ve metanetimizi arttırması, böylesi felaketlerden milletimizi ve güvenlik güçlerimizi korumasıdır. Vatan sağ olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.