Cumhurbaşkanı Erdoğan minibüsçülerle görüştü: ‘Arabaları satacak duruma geldik, çare arıyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan minibüsçülerle görüştü: ‘Arabaları satacak duruma geldik, çare arıyoruz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer’de bir minibüs durağına uğrayarak minibüsçülerle görüştü. Minibüsçülerden İbrahim Gülsoy, görüşmeyle ilgili olarak, ‘Arabaları satacak duruma geldik. Nasıl kurtulacağız bilmiyoruz. Çare arıyoruz. Cumhurbaşkanımız ilgileneceğini söyledi. İnşallah ilgilenir’ dedi.

Üsküdar Kısıklı'daki konutundan Tarabya'da bulunan Huber Köşküne geçerken, yol üzerindeki bir minibüs durağına uğrayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bir süre minibüs şoförleri ile sohbet etti.

Erdoğan ile görüşmelerini anlatan minibüs şoförü Veli Satır, "Sıkıntılarımız var. Derdimizi, şikayetimizi anlattık. Yardımcı olacağına söz verdi. Söz verdi bize. Tevfik başkanımızla, toplantıları var yarın. Ona göre biz sıkıntılarımızı yazıp vereceğiz, yardımcı olacağını söyledi." dedi.

Bir diğer minibüsçü İbrahim Gülsoy ise görüşmeyle ilgili olarak, "Biz sözünü bekliyoruz, yapacak bir şeyimiz kalmadı. Arabaları satacak duruma geldik. Nasıl kurtulacağız bilmiyoruz. Çare arıyoruz. Cumhurbaşkanımız ilgileneceğini söyledi. İnşallah ilgilenir. İlgilenmezse minibüs piyasasını kaldıracaklar. İETT ile rekabet yapamıyoruz, yaptırmıyorlar diye konuştuk. Cumhurbaşkanımız bizimle ilgileneceğini söyledi. Kendisi not aldı sağ olsun" diye konuştu. Muhsin Acar ise, "Taksi dönüşümünde yardımcı olacağını, ilgileneceğini söyledi. Bu şekilde sözler aldık." diye konuştu.  

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.