Minik Ayda, Bakan Koca'dan maymun istedi

Minik Ayda, Bakan Koca'dan maymun istedi
Sağlık Bakanı Koca, 91 saat sonra enkazdan kurtarılan Ayda Gezgin'i hastanede ziyaret etti. Minik Ayda'ya oyuncak bebek veren Koca, Ayda'ya "Bizden başka ne istersin?" diye sordu. Ayda maymun istediğini söyledi, sıcak diyalog gülümsetti.

İzmir'deki depremde yaralanan ve tedavileri Ege Üniversitesi Hastanesi'nde devam eden vatandaşları ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk olarak Ahmet Çitim'i yanına gitti. 

Sağlık durumu hakkında bilgi alan Koca, Çitim'in küçük bir operasyon geçirdiğini ve gözündeki morluğun gerilediği, durumunun iyiye gittiğini söyledi.

İNCİ'DEN KOCA'YA: AĞRI KESİCİ ALMADIM

Koca'nın ziyaret ettiği, Rıza Bey Apartmanı'ndaki enkazdan 17 saat sonra çıkarılan İnci Okan da "Çok daha iyiyim, bacaklarımı daha rahat hareket ettirebiliyorum. Dün de bugün de ağrı kesici almadım." dedi.

Koca da "Allah’a emanet ol, Rabbim şifa versin, sabır versin." diyerek, İnci'den daha önce de söylediği keman çalma sözünü hatırlattı.

KOCA ELİF BEBEĞİ KUCAĞINA ALDI

65 saat sonra enkazdan çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek ile ablaları ikizler Ezel ve Elzem'i de ziyaret eden Koca, Elif'i kucağına aldı.

Koca, daha sonra yoğun bakım ünitesindeki minik Ayda'nın yanına giderek kendisine oyuncak bebek verdi.

"BİZDEN BAŞKA NE İSTERSİN?"

Koca'nın "Beğendin mi?" sorusuna "Beğendim" cevabını veren Ayda, "Güzel mi, adını ne koydun?" sorusuna ise "Bebek" yanıtını verdi.

Ayda'ya "Bizden başka ne istersin?" sorusuna "maymun" cevap vermesi vermesi üzerine Bakan Koca gülerek maymunu Ayda'ya göndereceğini söyledi.

"SIKILIYORUM..."

Son olarak Günay Özışık'ın yanına giden  Koca, Günay'ın "sıkılıyorum" demesi üzerine "Sabretsen, bize müsaade etsen, genel olarak sen de giderek kendini iyi hissediyor olmalısın, değerlerin de düşüyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.