Müge Anlı milletvekili adayı mı olacak?

Müge Anlı milletvekili adayı mı olacak?
Ünlü sunucu Müge Anlı AK Parti'den milletvekili olacağına dair ortaya atılan iddiaların ardından bu söylemlere yanıt verdi.

Sunucu ve gazeteci olan Müge Anlı’nın aday olacağına dair iddialar gündemde yer buldu.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için geri sayım sürerken cumhurbaşkanları adayları da YSK’ya başvurularını yapmaya başladı.

Seçim süreci devam ederken Müge Anlı ile ilgili ortaya atılan iddia AK Parti’den milletvekili olacağı konusuydu.

Gazeteci Talat Atilla, Time Türk'te yayımlanan yazısında AKP'nin teklif götürdüğü isimler arasında Müge Anlı, Hilal Kaplan, Hasan Basri Yalçın, Halime Kökce ve Şebnem Bursalı yer alıyordu.

Atilla ilgili yazısında Anlı’nın diğer rakiplerine göre çok yönlü destek alsa da, mesleğinde başarılı olduğunu, iktidar partisinin Müge Anlı’ya milletvekili adaylığı teklif ettiğini ve iktidar kulislerinde  yüzde 2 ile 2,5 oyu olduğuna inanıldığını belirtti.

Anlı ise bu iddiaların ardından Müge Anlı İle Tatlı Sert programında açıklama yaptı.

İddiaları yalanlayan Anlı, “İktidar kulislerinde benim yüzde 2-2,5 oyum olduğuna inanılıyormuş. Bir kere çok az… Hiç yüzde 2,5’e razı olmam. Niye yüzde 2,5 olsun ya, ben bugün aday olsam görün bakalım yüzde kaç oy alıyorum.” dedi.

Açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Valla benim hiç alakam yok. Siyasetle de alakam yok. Yapmak da istersem, onu da biliyorsunuz, yaparım. Şu an öyle bir düşüncem yok. Meclis'te de kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım. Beni de abuk subuk TT yapmayın"

"Gelen teklif de yok. Aşk olsun hiç teklif de yok. Madem yapacaksınız yüzde 25 falan yapın da şanımız yürüsün. Siz öyle uydurursanız dalganız da böyle geçilir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.