Muharrem İnce CHP'den ihraç mı ediliyor?

Muharrem İnce CHP'den ihraç mı ediliyor?
4 Eylül'de Sivas'tan 'Memleket Hareketi' başlatacak olan Muharrem İnce için CHP Genel Merkezi'nin tavrı merak konusuydu. İnce hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Eski milletvekili Barış Yarkadaş, Muharrem İnce, kardeşi ve görevden alınan belediye başkanı Vefa Salman hakkında ihraç talebinde bulunulduğunu iddia etti.

CNN Türk Muhabiri Ünal Kaya, canlı yayında bu iddianın ayrıntılarını şöyle aktardı:
''Sivas Muharrem İnce açısından ilk adım olacak. Muhtemelen 1000 gün içinde de bütün şehirleri dolaşacak. Muharrem İnce'nin açıkladığı hareketin detayları, kadrosuna dair bazı mesajları o gün orada görmek mümkün olacak.

İnce, 'Bir umut hareketi' dedi ancak neler yapacağını tam anlamıyla ortaya koymamıştı. Sivas'ta hayalindeki adımları açıklaması bekliyor. Sivas'ta kongre binasını ziyaret edecek. Sonra saat 14,00'te Madımak ziyareti olacak.

Tüm bunlar olurken parti yönetiminin tavrı da merak konusuydu. Partiye yönelik eleştiri olup olmadığını, parti suçu işleyip işlemediğini yakından takip edecek.

Çünkü daha öncesinde CHP lideri Kılıçdaroğlu partinin tartışılmasına izin vermeyeceğini belirterek bir disiplin mesajı da vermişti.

Genel merkezin ne yapacağı konuşurken yeni bir iddia ortaya atıldı. Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, Yalova'da iki parti üyesinin Muharrem İnce, kardeşi ve görevden alınan belediye başkanı Vefa Salman hakkında ihraç talebinde bulunulduğunu iddia etti. Henüz bunu doğrulayamadık ancak parti yönetimin bu tip talepleri olabilir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.