Muharrem İnce: Halk TV, TELE 1 ve KRT beni ekrana çıkarmıyor

Muharrem İnce: Halk TV, TELE 1 ve KRT beni ekrana çıkarmıyor
CHP'li Muharrem İnce, muhalif olarak bilinen Halk TV, TELE 1 ve KRT kanalları için "beni ekrana çıkarmıyorlar" ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan'ın sunduğu ve CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında konuşan Memleket Hareketi lideri CHP'li Muharrem İnce "Halk TV, TELE 1 ve KRT beni ekrana çıkarmıyor" dedi. İşte İnce'nin açıklamaları:

"PARTİDE KEYFİ KARARLAR ALINIYOR"

"Bir gün sizin kanalı açtım baktım Sayın Yılmaz Büyükerşen sizin kanalınızda. 'Eyvah' dedim hocayı partiden atacaklar, atmadılar. Sonra baktım Zeydan Karalar sizin kanalda ekranda baktım onu da atmadılar. Tunç Soyer'i gördüm onu da atmadılar. Sayın Sezgin Tanrıkulu'nu gördüm, onu da atmadılar. Sonra iki avukat gördüm parti üyesi. Birini attılar, diğerini atmadılar. Atmadıkları kişi genel merkezi destekliyor, atmadıkları kişi genel merkeze muhalif. Yani keyfi kararlardan bıktık biz 18 yıldır. AK Parti 18 yıldır adamına göre muamele yapıyorsa CHP bu yoldan gitmemelidir. Şu çıkarsa atarız, bu çıkarsa atmayız olmaz. Ben demek ki böyle bir boykot olmadığına inandım. Bu kişileri atmadıklarına göre böyle bir boykottan vazgeçmişler."

"HALK TV, TELE 1 VE KRT BENİ EKRANA ÇIKARMIYOR

"Sosyal medyada okuduğu yorumlarla ilgili de konuşan Muharrem İnce, "Bir diğeri bazı arkadaşların sosyal medyadan yorumlarını gördüm. 'Muharrem İnce çıkıyor, kendini attırıp mağduru oynayacak' diye. Hayır arkadaş Yılmaz Büyükerşen kendini attırmak mı istedi? Ben böyle bir kararın olmadığını gördüm ama bu soruyu soranlar kendilerine şunu sormaları lazım; 'Muharrem İnce CNN TÜRK'e çıkabiliyor da Halk TV'ye, TELE 1'e, KRT'ye niye çıkamıyor?'. Çıkamazsın genel merkezden talimat gelmediği sürece çıkamazsınız. Bunu sorgulamalarını tavsiye ediyorum. Ayrıca geçen gün Sayın Merdan Yanardağ’a da mesaj attığım için hatırlatıyorum. CHP Genel Merkezi açıklama yapmış bahsedilen kişi Muharrem İnce değildir diye. Buna rağmen meczubun birisi kanalda bana iftira atıyor. Benim çıkmamı bıraktım, iftira mekanizması devam ediyor orada. Buraya çıkmamı sorgulayan insanların oraya neden çıkamadığımı da sorgulamalarını istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.