Muharrem İnce'nin açıklamalarını dikkatle dinilyoruz

Muharrem İnce'nin açıklamalarını dikkatle dinilyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grubunda yaptığı konuşmada Muharrem İnce'nin açıklamalarına dair, "İnce'nin eleştirilerini dikkatle dinliyoruz. İçinde katıldıklarımız da var katılmadıklarımız da var" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın gündeminde CHP ve Muharrem İnce vardı.

Geçtiğimiz gün CHP'den istifa eden Muharrem İnce'nin sözlerini değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böyle demokrasi olur mu? Son günlerde bu partiden ayrılanların hem eski partilerine hem de bize yönelik eleştirilerini dikkatle dinliyoruz. İçinde katıldıklarımız da var katılmadıklarımız da var." dedi. 

Erdoğan'ın konuşmasının ilgili kısmı şöyle: 

"Esasen biz hiçbir partinin iç işlerine karışmayız. Kendimizinkine de karışılmasını istemeyiz. Geçmişte vekil ödünç verme sistemiyle siyaseti zehirleyen CHP maalesef bu ülkeyi ve ilkelerimizi yerle bir etmiştir. Kiralık vekil vereceksin, diğer parti İP o da kiralık vekil verecek. Sonra da geri istiyorum diyecek. Böyle demokrasi olur mu? Son günlerde bu partiden ayrılanların hem eski partilerine hem de bize yönelik eleştirilerini dikkatle dinliyoruz. İçinde katıldıklarımız da var katılmadıklarımız da. Tüm bu gelişmelerin düğüm noktası 2023 seçimleri olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.