Muhuttin Böcek'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor

Muhuttin Böcek'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor
Koronavirüs tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklayan doktoru Dr. Özgün Güngör, "Böcek'in akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle tedavisi yoğun bakım koşullarında devam ediyor" dedi.

Koronavirüs tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Op. Dr. Özgün Güngör açıklama yaptı. Op. Dr. Güngör, Başkan Böcek'in sağlık tablosunda olumlu yönde değişiklik gözlemlediklerini ancak akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle tedavisinin yoğun bakım koşullarında devam ettiğini söyledi.

Op. Dr. Özgün Güngör açıklamasında,  şu bilgileri verdi:

“Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in 08 Eylül Salı günü itibariyle kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında, takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Özlenen Özkan ve öğretim üyeleri, her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır.”  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.