Mülayim Demirtaş: Mücadelemiz güçlenerek devam edecek

Mülayim Demirtaş: Mücadelemiz güçlenerek devam edecek
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ali Birerdinç - 28 Mayıs günü düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turunun tamamlanmasının ardından CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’tan bir açıklama geldi. İlçe örtünde görev yapanlara teşekkür eden Demirtaş, mücadeleye güçlenerek devam edeceklerini belirtti.

“Tüm baskınlara, engellenmelere rağmen…”

Mülayim Demirtaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli yol arkadaşlarım,
Bu milletin gücüne inandık, demokrasinin kazanacağına ve geleceğe dair umutlarımızı mücadeledemizle destekledik.

Tüm baskılara, yasaklara, engellenmelere ve iftiralara rağmen asla pes etmeden, her programda, her mecrada sabahlara dek yolumuza taş koymaya çalışanları cesurca karşımıza aldık, tüm kesimden insanı kucaklamaya çalıştık.

beylikduzu-chp-1.jpg

İlçe örgütümüzün her bir ferdine; gece gündüz demeden verdikleri emekler, karşısına çıkan tüm zorluklara rağmen yüreklerinde büyüttükleri umut için teşekkürlerimi sunuyorum.

Evet, hüzünlüyüz ancak seçim sonuçları bizlere gösteriyor ki; mücadelemiz yarından itibaren güçlenerek devam edecek. Biz bu ülkenin her bir vatandaşı hak ettiği hayatı yaşayana dek burada ve bir arada olacağız! Bugün hiçbir şeyin sonu değil, aksine güzel günler vaat eden yeni bir sürecin başlangıcı..”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.