Murat Ongun: TÜGVA’nın neredeyse tüm yöneticileri geçmiş dönemde İBB’de işe alınmış

Murat Ongun: TÜGVA’nın neredeyse tüm yöneticileri geçmiş dönemde İBB’de işe alınmış
İBB Sözcüsü Murat Ongun, devlet içinde kadrolaşma iddiası ile gündeme gelen TÜGVA yöneticilerinin İBB'de de işe alındığının tespit edildiğini duyurdu. Ongun, "TÜGVA’nın neredeyse tüm yöneticileri, ortaokul-lise koordinatörleri dahil geçmiş dönemde İBB’de işe alınmış. Hepsi artık gitti. Besleme vakıflar için değil 16 milyon İstanbullu için çalışıyoruz" dedi.

Devlet içinde kadrolaşma iddiasıyla gündeme gelen TÜGVA hakkındaki tartışmalar sürüyor. İBB Sözcüsü Murat Ongun TÜGVA sosyal medya hesabından TÜGVA hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Devletin çeşitli kademelerine yerleştiği öne sürülen TÜGVA yöneticilerinin İBB’de de işe alındığını ifade eden Ongun, CHP’nin İBB seçimlerini kazanması sonrası söz konusu kişilerin görevlerinden ayrıldığını duyurdu.


İBB'NİN BALLI KAYNAK OLARAK KULLANILMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Ongun konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Yaptığımız incelemelerde, TÜGVA yöneticilerinin İBB'de işe alındığını da tespit ettik. Mesela Vakfın Başkanı olan kişi 2015'te işe alınmış. 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından 11.04.2019'da işten ayrılmış. İBB'nin ballı kaynak olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.


HEPSİ ARTIK GİTTİ

Devletin çeşitli kademelerine yerleştiği öne sürülen TÜGVA yöneticilerinin İBB’de de işe alındığını sosyal medya hesabından duyuran İBB Sözcüsü Murat Ongun, yeni bir paylaşım daha yaptı: ‘İnceledik bulduk’ ifadelerini kullanan Ongun, “TÜGVA'nın neredeyse tüm yöneticileri, ortaokul-lise koordinatörleri dahil geçmiş dönemde İBB'de işe alınmış. Hepsi artık gitti. Besleme vakıflar için değil 16 milyon İstanbullu için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.