Nazım Toker'in cebinden çalınan 90 bin liralık çek Türkiye gündeminde!

Nazım Toker'in cebinden çalınan 90 bin liralık çek Türkiye gündeminde!
Geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Nazım Toker'in cebinden çalınan 90 bin lira 5 ay sürenin ardından tahsil edilmişti. Gazetemizin manşetinde yer alan haber, Türkiye gündemine oturdu.

Akıl almaz bir hırsızlık hikayesi... 44 yaşındaki Nazım Toker, geçirdiği kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Cebindeki 90 bin liralık çeki yanında olan Toker'e öldükten sonra yapılan ise şeytanın bile aklına gelmeyen bu olay güvenlik amirinin olayına geldi. Şüpheli, 90 bin liralık çeki çaldı. Bu haberi Gazete Damga dün yayınlanan sayısında Mehmet Mert imzasıyla manşetine taşımıştı. Bugün ise ulusal medya organları da yazılı ve görsel olarak yayınladı.


Olayla ilgili olarak ATV Haber'den Özlem Aktay'a konuşan Gazete Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmt Mert; 'Kalp krizi geçirip hayatınızı kaynediyorsunuz ve cebinizden çek çalınıyor. Öğrendiğimde tüylerim diken diken oldu. Şeytanın bile aklına gelmeyeceği bir olay. Zaten ödemeleri de eşiyle paylaşıyormuş. Şunu ödeyeceğim bunu ödeyeceğim diye. Sosyal medyada elime bir çek geçti. Bunun asıl bozdurabilirim, çekebilirim gibi şeyler paylaşmış...' ifadelerini kullandı.



nazım toker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.