Norm Ender’den ilk açıklama! İstiklal Marşı’nı okuyacak mı?

Norm Ender’den ilk açıklama! İstiklal Marşı’nı okuyacak mı?
Arap yetkililerin Süper Kupa finali öncesinde İstiklal Marşı’nın okunmasına izin vermediği iddia edilmişti. Final öncesi sahneye çıkmaya hazırlanan Norm Ender’den açıklama geldi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bugün TSİ 20.45’te oynanacak Süper Kupa finali öncesinde “Atatürk ve İstiklal Marşı” krizi yaşanıyor. Arap yetkililerin bir dizi yasak koyduğunun ortaya çıkması üzerine iki takımın maça çıkmayacağı iddia edilmişti. Süper Kupa finalinde sahneye çıkarak hem Parla adlı şarkıyı hem de İstiklal Marşı’nı söyleyecek olan Norm Ender konuya ilişkin ilk kez konuştu.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, rap şarkıcısı Norm Ender ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Norm Ender’in konu ile ilgili olarak TFF Başkanı ile toplantı yapacağı öğrenildi.

İşte Candaş Tolga Işık’ın X hesabındaki paylaşımında yer alan ifadeler: “Az önce Norm Ender'le ( @NormEnder ) konuştum, "Buraya İstiklal Marşımız ve Parla'yı söylemek için geldim. Birazdan TFF Başkanı ile bir toplantı yapacağız. Henüz bana bildirilen bir değişiklik yok" dedi.” ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.