O odadan yeni görüntüler: N'olur çekilmeyin hakkımı helal etmem!

O odadan yeni görüntüler: N'olur çekilmeyin hakkımı helal etmem!
CHP kurultayında ikinci tur seçimine geçilmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun çekilmek istediği ve partililer tarafından engellendiği anlara dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı geride kalırken başkanlık yarışında Kemal Kılıçdaroğlu cephesinde yaşanan “çekilme” tartışmalarına dair farklı görüntüler gelmeye devam ediyor.

İlk olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun odasında eski CHP liderini çekilme kararından vazgeçirmeye çalıştığı anların gazeteci Şaban Sevinç tarafından yayınlanmasının ardından yeni bir video daha ortaya çıktı. Bu kez aynı odada bir depremzedenin Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendiği dakikaların görüntüsü sosyal medyaya yansıdı.

“Hakkımı helal etmem”

Videoda Kılıçdaroğlu ile konuşan depremzedenin; “Ben depremzedeyim. Çocuğum için geldim. Benim 5 yaşındaki çocuğumun geleceğini bırakmayın. Ben size hakkımı helal etmem” dediği duyuluyor. Başka bir CHP’linin ise Kılıçdaroğlu’na “Hakkımı helal ediyorum ama asla çekilmeyin” dediği görülüyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise o anlarda sessizce etrafını izlediği anlar videoda yer alıyor.

İşte o görüntüler:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.