Öğretmenlere aşı uygulaması başladı! İlk aşı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a

Öğretmenlere aşı uygulaması başladı! İlk aşı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a
Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan aşılarla ilgili olarak öğretmenler için de süreç başladı. Bugün ilk olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk söz konusu uygulamaya katıldı ve Çorum'da aşısının ilk dozunu oldu. "Öğretmenlerimizle beraberiz, öğretmenlerimizle birlikle aşının ilk dozunu oldum. Öğretmenlerimiz tüm vatandaşlarımız gibi E-Nabız'la kendilerine sıra geldiğinde öğrenebilirler" dedi.

1 Mart itibarıyla yüz yüze eğitimin başlayacağı okullarda öğretmenlere koronavirüs aşılarının ilk dozu uygulanmaya başlandı. Türkiye'de 1 milyon 294 bine yakın öğretmenin ve eğitim çalışanlarının aşılama programları kısa sürede tamalanmak üzere başlatıldı. Kovid-19 aşısının ilk dozunu olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin sağlık kuruluşlarında aşılarını yaptırabileceklerini bildirdi.

İşte Bakan Selçuk'un açıklamaları:

Çorum'un Sungurlu ilçesindeyiz. Öğretmenlerimizle beraberiz, öğretmenlerimizle birlikle aşının ilk dozunu oldum.

Sağlık Bakanlığı planlamayı yapıyor, biz listeyi geçtiğimiz haftalarda iletmiştik. Öğretmenlerimiz tüm vatandaşlarımız gibi E-Nabız'la kendilerine sıra geldiğinde öğrenebilirler.

Birçok ülke okulunu açmaya başladı, çok sayıda ülke okulları tümüyle açtı. Dünyada hiçbir ülkede tüm öğretmenlerin aşılandığı gibi bir konu şu an söz konusu değil.

ziya selçuk aşı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.