Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzde 5 ayımız var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzde 5 ayımız var!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Erdoğan, “20 yılımızı geride bırakırken ülkemizi yeni yatırımlarla, yeni projelerle Türkiye Yüzyılı'na hazırlıyoruz. Önümüzde 5 ayımız var. 5 ayda durmak yok” diye konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da toplu açılış töreninde konuştu. Antalya'ya yönelik yaptıkları yatırımları anlatan Erdoğan, “Toplamda 6 bin 534 vatandaşımıza 137 milyon lira nakdi yardım yapıldı. Bugün Kumluca’da çalışmaları göreceğiz. Dere yataklarına yapılan müdahalelerle yapılan sıkıntıları son afette gördük. Kumluca’daki selin en büyük nedeninin dere üzerine inşa edilen pazar yeri ve park alanı olduğunu tespit ettik. Sel bölgesinde bugüne kadar DSİ tarafından 1,3 milyar liralık yatırım daha büyük felaketlerin önüne geçmiştir. Meseleyi kökünden çözmek için 16 kalem yatırımı 4,3 milyar liralık bedelle hayata geçirmek üzere çalışmalara başladığımızın müjdesini vermek istiyorum. Bu yıl yatırımların inşasına geçiyoruz. Serik bölgesine hizmet verecek atık su sorununu ve Kemer bölgesine hizmet verecek atık su sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Sahil bölgelerindeki plajları ücretsiz olarak kullanacakları projeyi sürdürüyoruz. 15 bin şezlong kapasiteli 7 plaj hizmete girdi. Toplamda 7 yeni plajı daha aynı şekilde devreye alıyoruz” dedi.
 

5 ay boyunca durmak yok
Seçimlere ilişkin de açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “20 yılımızı geride bırakırken ülkemizi yeni yatırımlarla, yeni projelerle Türkiye Yüzyılı’na hazırlıyoruz. Önümüzde 5 ayımız var. 5 ayda durmak yok. Diyorlar ki AK Parti’de gençlik yok. Bizim gençliğimiz gümbür gümbür bu alanı doldurmuş vaziyette. Bugün sizlerle bir araya gelmişken, yapımı tamamlanan eser ve hizmetlerin resmi açılışını da yapalım dedik” ifadelerini kullandı.

Altılı Masa'yı hedef aldı

Muhalefetin oluşturduğu 6'lı Masa'yı da hedef alan Erdoğan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılıştaki konuşmasında 6'lı masa hakkında "Bunlar kendi vesayetlerini inşa etmeye çalışıyor. Bu defaki vesayetin adı ne biliyor musunuz? Altılı masadaki vesayetin adı, siyasi vesayet." ifadesini kullandı. Türkiye'nin eskiden yürütmede iki başlılığı kaldıramadığı için ağır bedeller ödediğini, krizler yaşadığını belirten Erdoğan, "Bunlar iki de değil altı başlı yürütme peşinde koşuyor." dedi. Erdoğan, yaklaşan 2023 seçimleri için "Fazla değil 5 ayımız var. 5 ay durmak yok” açıklamasında bulundu.
 

AA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.